ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ


Η εταιρεία Γιάγκος & ΣΙΑ ΟΕ σας προσφέρει ιδανικές λύσεις θερμομόνωσης, στεγανοποίησης και ολικής μόνωσης για την οικία και την επαγγελματική σας στέγη, σε χαμηλές τιμές. 

Συγκεκριμένα, εδώ και χρόνια, πραγματοποιούμε εφαρμογές θερμομόνωσης και στεγάνωσης τόσο σε εσωτερικούς χώρους, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπως ταράτσες, πυλωτές, κεκλιμένες στέγες. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ολικές μονώσεις τοίχων με σκοπό την αποφυγή υγρασίας και μούχλας, αλλά και θερμομονώσεις τοίχων με διάκενο, για περισσότερη θερμική απόδοση κάθε εποχή του χρόνου.

Εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως είναι το Kelyfos, το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, που επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 58% και είναι κατάλληλο για καινούργια και παλιά κτίρια. 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας για να σας προτείνει την κατάλληλη θερμομονωτική λύση για το χώρο σας, που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. H Γιάγκος & ΣΙΑ ΟΕ παρέχει της υπηρεσίες της στις περιοχές: Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Λευκάδα Πρέβεζα.